IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
69 , 00 kr.
86 , 25 kr.
Mind your own Business

Mind your own Business

Ekstramateriale til til MIND ¥OUR OWN BUSINE$$ findes her: www.lru.dk/mindyourownbusiness

MIND ¥OUR OWN BUSINE$$ er en samling af sagprosatekster til niveau C og B for læsere med interesse for bogens fire hoved temaer: business, iværksætteri og innovation, virksomheders brug af sociale medier og tværkulturel forretningskultur. De fire hovedtemaer belyses i fem kapitler: Entrepreneuring, Minding your own Business in the West, Minding your own Business in the Far East, Burberry og Tommy Hilfiger.

Hvert kapitel indledes med en introduktion, der sætter kerneteksterne ind i en logisk indholdsmæssig og virkelighedsnær sammenhæng.

Aktuelle undertemaer, som f.eks. virksomhedens sociale ansvar og dens etiske spilleregler, piratvirksomhed og mindre virksomhedstyper, herunder danske Paradis, samt forretningskultur gør MIND ¥OUR OWN BUSINE$$ til et spændende møde med erhvervsfagligt engelsk og velegnet til såvel klasseundervisning som tværfagligt projekt- og samarbejde.

Der hører en website del med til bogen, med et væld af supplerende materiale, videoer, kreative opgaver til projektarbejde med fokus på reading, listening, writing og vocabulary.

 

 På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770665735
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
03. jun. 2015
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Engelsk Niveau: A-B Redaktør: Ulla Malmmose
86 , 25 kr.
69 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms