IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
Mød redaktionen på LRU

Mød redaktionen

 

Udviklingen af de nye læremidler hos Lindhardt og Ringhof Uddannelse foregår i et tæt samarbejde mellem den enkelte forlagsredaktør og forfatteren eller forfattergruppen. Her diskuterer vi alt fra faglige pointer og afgørende didaktiske linjer til form og farve; en sjov, udfordrende og nødvendig proces, som vi tager os tid til, fordi vi er sikre på, at det skaber det bedste læremiddel.

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Har du et godt forslag til en udgivelse til en af de gymnasiale uddannelser, og har du lyst at være en del af et kreativt og udfordrende samarbejde, hører vi altid gerne fra dig. Læs mere

Læs mere >

< Læs mindre

Iben Stampe Sletten

Redaktionschef
Iben er cand.mag. i dansk og idehistorie. Hun kom til Lindhardt og Ringhof Uddannelse i 2013 med erfaringer bl.a. som redaktør på Aarhus Universitetsforlag og konsulent på udgivelser til gymnasiet for Nordens Sprogråd i bagagen. Iben er redaktør på udgivelser til matematik og naturvidenskab, primært inden for kemi, fysik, geografi, biologi og videnskabelig metode. Desuden står hun for tværfaglige udgivelser til NF, AT- og SRP-forløb.
Telefon: +45 43 50 30 42.
Email: is@lru.dk.

Læs mere >

< Læs mindre