IndlæserVent venligst…
Indlæser
Mød redaktionen på LRU

Mød redaktionen

 

Udviklingen af de nye læremidler hos Lindhardt og Ringhof Uddannelse foregår i et tæt samarbejde mellem den enkelte forlagsredaktør og forfatteren eller forfattergruppen. Her diskuterer vi alt fra faglige pointer og afgørende didaktiske linjer til form og farve; en sjov, udfordrende og nødvendig proces, som vi tager os tid til, fordi vi er sikre på, at det skaber det bedste læremiddel.

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Har du et godt forslag til en udgivelse til en af de gymnasiale uddannelser, og har du lyst at være en del af et kreativt og udfordrende samarbejde, hører vi altid gerne fra dig. Læs mere

Læs mere >

< Læs mindre

Jan Krogh Larsen

Forlagschef
Jan er cand.mag. i engelsk. Han har arbejdet på forlaget siden 2004 og været chef for Lindhardt og Ringhof Uddannelse siden 2010. Som leder sætter Jan kursen for et forlag, der er meget udviklingsorienteret samtidig med at fokus altid holdes på produkternes didaktiske gevinster. Et forlag, der udgiver nye bøger, fordi de gør det bedre end de eksisterende, og er digitale, når det digitale gør noget, som det analoge ikke kan. Derfor kan man genkende Lindhardt og Ringhof Uddannelses gode og flotte bøger på afstand, og derfor arbejder vi, som de første i Danmark, med en ægte adaptiv digital platform – SmartBook.
Telefon: +45 33 69 46 65. Email: jkl@lru.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

Iben Stampe Sletten

Redaktør matematik og naturvidenskabelige fag
Iben er cand.mag. i dansk og idehistorie. Hun kom til Lindhardt og Ringhof Uddannelse i 2013 med erfaringer bl.a. som redaktør på Aarhus Universitetsforlag og konsulent på udgivelser til gymnasiet for Nordens Sprogråd i bagagen. Iben er redaktør på udgivelser til matematik og naturvidenskab, primært inden for kemi, fysik, geografi, biologi og videnskabelig metode. Desuden står hun for tværfaglige udgivelser til NF, AT- og SRP-forløb.
Telefon: +45 43 50 30 42.
Email: is@lru.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

Janne Elmsted

Marketingkoordinator
Janne er cand.comm. i dansk og kommunikation samt grafisk designer. Fra 2016 har hun været marketingkoordinator på Lindhardt og Ringhof Uddannelse, hvor hun står for markedsføringen af forlagets udgivelser gennem både analoge og digitale medier. Hun har tidligere været forlagsredaktør på Munksgaard og har de senere år arbejdet med kommunikation, marketing og grafisk design, bl.a. inden for fagblade og magasiner. Janne sikrer forlagets gode kommunikation, hvor indhold og form danner en helhed, der appellerer til og har relevans for målgruppen.
Telefon: +45 36 15 66 35. Email: je@lru.dk.

Læs mere >

< Læs mindre