IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
59 , 00 kr.
73 , 75 kr.
Naturvidenskabeligt grundforløb, 3. udg. i-bog

Naturvidenskabeligt grundforløb, 3. udg. i-bog

En introduktion til naturvidenskabelig metodik

Naturvidenskabeligt grundforløb er en opslagsbog, der introducerer naturvidenskabens begreber, undersøgelsesområder og metoder gennem kortfattede beskrivelser kombineret med konkrete eksempler og opgaver.

Denne 3. udgave er tilpasset det nye grundforløb på htx og stx – og fortsat velegnet til både naturvidenskabelig faggruppe og enkeltfagene i hf.

Mange af bogens emner er kraftigt revideret og udvidet med nye opgaver og øvelser. Et nyt billedmateriale og nyt layout gør det nemt for eleverne at navigere i stoffet.

Naturvidenskabeligt grundforløb er skrevet i et letlæst sprog og er opbygget som en række selvstændige opslag, inddelt i fem emneområder:

  • Naturvidenskabens grundbegreber
  • Naturvidenskabelig metode
  • Indsamling af empiri
  • Analyse og fortolkning af data
  • Formidling af resultater

En række opslag fungerer som introduktion til skriftlighed i naturvidenskab og præsenterer fx en skabelon til naturvidenskabelige rapporter. Andre opslag viser, hvordan de naturvidenskabelige kompetencer kan inddrages i tværfaglige projekter.

Bagest i bogen findes en oversigt over naturvidenskabelige begreber og retningslinjer vedrørende sikkerhed i laboratoriet.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770668170
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
01. aug. 2017
180 sider
Uddannelse: HTX, STX, HF, EUX, Ungdomsuddannelser Fag: Biologi, Fysik, Naturgeografi, NF, Kemi, Geografi, NVG Niveau: A-B Redaktør: Iben Stampe Sletten
73 , 75 kr.
59 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Kan kun købes af kunder med UNI-login!