IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
39 , 00 kr.
48 , 75 kr.
På studietur til Bruxelles

På studietur til Bruxelles

På studietur til Bruxelles

Bruxelles har det hele, og aldrig før har det været så nemt at tage på studietur dertil som nu. Bogen inspirerer både lærere og elever til at gå på opdagelse i den belgiske hovedstad.

Her er temaer med baggrund i historie, kultur, religion, sprog og politik. De spænder fra byens eklektiske og særprægede arkitektur over Belgiens imperialistiske fortid og gyldne overflade til nutidens EU-hovedstad.

Birgitte Thomassen har været i Belgien to gange om året de seneste 16 år, og med solid erfaring guider hun sikkert gymnasie- og hf-klasser igennem byens mange seværdigheder.

Bogen har fokus på en lang række fag, så det er let at tilrettelægge en flerfaglig studietur inkluderende f.eks. historie, samfundsfag, religion, billedkunst, engelsk, psykologi, kemi, design, fransk, dansk, matematik, geografi. Der er desuden forslag til to forskellige dagsture ud af Bruxelles og forslag til at arbejde sammen som klasse på tværs af fagenes metoder.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771189353
Forlag: Frydenlund 1. udg.
13. mar. 2017
166 sider
Fag: Samfundsfag, Religion, Matematik, Billedkunst, Dansk, Engelsk, Fransk, Geografi, Historie, Kemi, Psykologi, Design Niveau: A - C-C
48 , 75 kr.
39 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms