IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
47 , 00 kr.
58 , 75 kr.
Politik ABC - fra C til A niveau

Politik ABC - fra C til A niveau

Politik-disciplinen er central på både C-, B- og A-niveau og det kan være vanskeligt at sikre progressionen mellem de tre niveauer. En række centrale politologiske begreber og temaer behandles i denne bog på de tre niveauer det drejer sig om: ideologier, demokrati, globalisering og dansk politik.

Hertil kommer selvfølgelig centrale stofområder som politisk kommunikation, politiske systemer og betydningen af EU. Samtidig står de faglige kompetencer centralt i hvert kapitel hvad skal eleverne kunne efter at have arbejdet med kapitlet? Bogen tager således både kernestoffet og de faglige mål på ordet.

Dette understøttes af en række elevaktiverende øvelser og supplerende materiale, som vil kunne findes på ColumbusWeb. Bogen består af 3 dele (C, B og A) og indeholder i alt 25 kapitler med en tydelig progression og hvert kapitel skåret i spiselige bidder.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788779701663
Forlag: Forlaget Columbus 1. udg.
03. okt. 2012
Uddannelse: STX, HHX, HTX, HF Fag: Samfundsfag, Politik Niveau: A-C Redaktør: Per Henriksen
58 , 75 kr.
47 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms