IndlæserVent venligst…
Indlæser
Smartbook

 

 

 

 

 

SmartBook

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad er SmartBook?

SmartBook er et digitalt format af den trykte bog, tilføjet kunstig intelligens. Bogen registrerer, hvordan den enkelte elev bedst lærer det, han læser, og tilpasser læsestrategien derefter. SmartBook giver desuden læreren et unikt værktøj til at se, hvor i stoffet klassen har de største udfordringer og derfor skal støttes i undervisningen.

SmartBook er adaptiv, og indholdet præsenteres, så der tages hensyn til niveauet hos den enkelte elev. Eleverne får oplevelsen af at have en privat underviser, som hele tiden viser, hvad de skal nærlæse, hvad de må skimme, og kommer med nye præsentationsformer, når teksten bliver for svær.

Læs mere >

< Læs mindre

SmartBook registrerer via øvelserne om eleverne lærer det, de skal, af at læse teksten. Hvis eleven ikke erhverver den nødvendige viden gennem læsning alene, får eleven automatisk mulighed for at tilgå indholdet på en anden måde. Det kan være lyd, film, billeder med voice-over, interaktive træningsopgaver eller andet digitalt indhold. Herefter ledes eleven tilbage til trænings/læse-delen og er nu i stand til at løse de opgaver, der var for svære før.

Læs mere >

< Læs mindre

SmartBook på Ørestad Gymnasium

Vi har testet SmartBook i en klasse på Ørestad Gymnasium, og der var stor glæde hos både elever og undervisere.

I den lille video til højre kan du se og høre dem fortælle om deres oplevelser med SmartBook-titlen Verdenshistorie 1.

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere >

< Læs mindre

Læs mere om SmartBook

I vores brochure om SmartBook kan du bl.a. læse et interview med grundlægger af SmartBook, Ulrik Juul Christensen. Du kan også læse om SmartBook til dansk, historie, matematik, naturgeografi og kemi.

Læs brochure

Læs mere >

< Læs mindre

SmartBooks på Facebook

Bliv medlem af vores SmartBooks-gruppe på Facebook: SmartBooks fra Lindhardt og Ringhof Uddannelse. Som medlem af gruppen kan man deltage i debatter om produkterne, læse opslag og kommentere dem.

Facebook‑gruppe

Læs mere >

< Læs mindre

Test SmartBook

Hvis du vil være med til at teste SmartBook i dit fag, har du og din klasse lige nu mulighed for at prøve SmartBook gratis i fagene historie, matematik, naturgeografi og kemi. Skriv en mail til vores salgskonsulent, Maria-Therese Svanholm.

Send mail

Læs mere >

< Læs mindre