IndlæserVent venligst…
Indlæser
90 , 00 kr.
112 , 50 kr.
Verdenshistorie 1 - SmartBook

Verdenshistorie 1 - SmartBook

SmartBook udnytter det digitale medie til at løfte elevernes faglige niveau.

SmartBook skaber den optimale læsestrategi for den enkelte elev. Teksten ligner til forveksling en traditionel bog, men SmartBook har tilføjet elementer der tydeliggør den bedst mulige læsestrategi.

Igennem en individuel proces med læsning, øvelser og ekstra ressourcer trænes og suppleres den viden, som eleverne læser sig frem til. SmartBook registrerer elevens niveau og udfordrer hele tiden med lidt sværere øvelser. Det er tydeligt markeret i bogen, hvilke afsnit eleverne skal læse særligt grundigt og eleverne kan let se, om de har forstået de svære afsnit, når farven på afsnittet skifter. Underviseren kan naturligvis se hvilke områder eleverne har sværest ved og planlægge sin undervisning derefter.

Vi har lavet vores populære Verdenshistorie 1 og 2 som SmartBook. I historie handler SmartBook om at klæde eleverne på til undervisningen. Bøgerne rummer videoer og masser af opgaver, der kan løses på tre niveauer.

SmartBook vandt i 2015 prisen SIIA CODiE AWARDS som verdens bedste og eneste ægte adaptive undervisningsteknologi i kategorien Best Learning Capacity-Building Solution.

Du får efter køb af SmartBook adgang ved at kontakte Maria-Therese Svanholm, mts@lru.dk, tlf. 40182382.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788770666725
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
16. jul. 2015
Uddannelse: STX, HF, HTX, EUX Fag: Historie Niveau: A-C Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
112 , 50 kr.
90 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Samlet set er denne verdenshistories to bind det bedste, mest ambitiøse og grundigst gennemarbejdede bud på en verdenshistorie til gymnasiet ”Her har vi en af de bedste, mest solide og udfordrende verdenshistorier til gymnasiet, som i den grad vil være velegnet som grundbog gennem alle tre år ...”
    Feltgruppe