IndlæserVent venligst…
Indlæser
100 , 00 kr.
125 , 00 kr.
Statik og styrkelære

Statik og styrkelære

Der er i 2. udgaven 2013 i forhold til 1. udgave foretaget en del ændringer og rettelser. Afsnittet Snitkræfter er forenklet, og symboler er rettet til i overensstemmelse med de nye Eurocodes normer, som er blevet indført i Danmark fra januar 2009.

Bogen behandler den grundlæggende statik og styrkelære efter Eurocodes.

Statik delen omhandler emner som kræfter, tyngdepunkter, belastninger og gitterkonstruktioner. For styrkelærens vedkommende gennemgås den grundlæggende viden inden for stålkonstruktioner, trækonstruktioner og maskinelementer.

Bogen går logisk og pædagogisk frem med opstilling af regler, eksempler og opgaver.

Ønsker du som underviser illustrationerne separat til at lave powerpoints m.m., kan de rekvireres uden beregning ved at sende en mail info@nyttf.dk. Opgiv venligst, om der ønskes illustrationer til 1. udgaven eller 2. udgaven. Ophavsretten tilhører Erhvervsskolernes Forlag. Kommerciel udnyttelse og anden brug af illustrationerne end den tilsigtede er ulovlig.Bogen er beregnet til Htx-uddannelsen, teknikeruddannelserne og bygningskonstruktøruddannelsen.

1-årig licens

For statikkens vedkommende ud fra den praktiske anvendelse inden for elementær konstruktion angående kræfter, tyngdepunkter, belastninger og gitterkonstruktioner. For styrkelærens vedkommende inden for stålkonstruktioner, trækonstruktioner og maskinelementer.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788757133202
Forlag: Praxis 1. udg.
10. jun. 2013
Fag: Matematik Redaktør: Karen Agerbæk
125 , 00 kr.
100 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms