IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
22 , 00 kr.
27 , 50 kr.
Studiekompetence - fra elev til studerende

Studiekompetence - fra elev til studerende

Denne bog er skrevet for at lette din vej fra elev til studerende, så du efter endt gymnasial uddannelse faktisk er helt studiekompetent!
Hvordan tager du skridtet fra at være elev til at være studerende? Hvilke studieteknikker bør du kende til for at få mest muligt ud af studiet – og af fritiden?

Læs bogen – og få svaret! Nej, sådan er det ikke! Det er ved at arbejde med stoffet, at man virkelig lærer. Det er først, når metoder og teknikker er forankret i dagligdagen og indgår som en naturlig del af arbejdet med det faglige stof, at der opstår virkelig forandring.

Studiekompetence – fra elev til studerende tager udgangspunkt i de nyeste læringsteorier og indeholder mere end 80 praktiske øvelser.

Bogen henvender sig til elever og kursister på ungdomsuddannelserne, men kan også danne fælles udgangspunkt for et lærer-team arbejde med udviklingen af studiekompetence.På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788778877116
Forlag: Frydenlund 1. udg.
29. nov. 2012
Uddannelse: STX Fag: Studieretningsprojektet Niveau: A-C
27 , 50 kr.
22 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms