IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
47 , 00 kr.
58 , 75 kr.
Teater i det nye årtusinde - fem veje ind i teatret

Teater i det nye årtusinde - fem veje ind i teatret

Få indblik i de vigtigste tendenser inden for det danske teater fra 2000 til 2010 med denne smukt illustrerede bog.

Bogen tager udgangspunkt i fem dramatiske tilgange, som hver især har været nyskabende for dansk teater. Det være sig i udtryksform, tematik, indhold, genre eller produktionsmåde.

Formålet er at se på, hvor det levende teater har bevæget sig hen – og hvordan det reflekterer sin tid. Samtidig trækkes der tråde tilbage i teaterlitteraturen, så den enkelte forestilling sættes i relief.

Bogen redegør indlevende for de udvalgte teatertendensers historiske oprindelse såvel som for deres forhold til samtiden. De anskueliggøres alle gennem eksempler på forestillinger fra en lang række danske skuespilhuse.

Teksten suppleres af faktabokse med eksempler på alternative forestillinger, instruktører, uddrag af manuskripter m.m. Med denne bog bliver de seneste års teater således tilgængeligt for undervisningen i dramatik.

Teater i det nye årtusinde er skrevet til gymnasiets dramaundervisning på C- og B-niveau, men alle med interesse for moderne teater kan læse med.På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771181708
Forlag: Frydenlund 1. udg.
06. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF Fag: Drama Niveau: A-C
58 , 75 kr.
47 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms