IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
22 , 00 kr.
27 , 50 kr.
Thailand - mellem templer og skyskrabere

Thailand - mellem templer og skyskrabere

Bogen beskriver det thailandske samfund og dets historie i Sydøstasien. Bogen indgår i serien His2rie, der er et netbaseret undervisningsmateriale specielt tilrettelagt til historieundervisningen i gymnasiet: stx, hf og hhx.

Find supplerende materiale til bogen her

Thailand har, i modsætning til mange af sine naboer, stort set formået at styre uden om folkedrab, brutale diktatorer og etniske stridigheder. Dette på trods af, at det 20. århundrede både har budt på kolonisering, to verdenskrige og kold krig.

Bogens første kapitler er bygget op som en kronologisk gennemgang af det 20. århundredes historie, mens den sidste del behandler forskellige temaer – demokrati og korruption, økonomisk udvikling og sammenbrud, gamle kulturværdier og sexturisme, Thailand i Sydøstasien – som har spillet en vigtig rolle i Thailand gennem de sidste 100 år.

Hjemmesiden www.his2rie.dk supplerer bøgerne i serien. Hver bog har sin egen del af hjemmesiden, hvor der findes kildetekster, arbejdsspørgsmål, opgaver, links m.m. På www.his2rie.dk findes også sider om historisk metode og kildekritik, studieteknik, formidling, historie som fiktion og meget mere.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788771181951
Forlag: Frydenlund 1. udg.
15. jan. 2013
Uddannelse: STX, HF, HHX Fag: Historie Niveau: A-C
27 , 50 kr.
22 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms