IndlæserVent venligst…
Indlæser
53 , 00 kr.
66 , 25 kr.
TV-serier

TV-serier

Denne bog gennemgår de dramaturgiske forhold, der er særlige for tv-serier og fortæller om tv-seriens historie, karakteristika og dramaturgiske modeller.

Den går i dybden med forskellige typer af tv-serier og genrer og de fortælletekniske principper, der ligger til grund for dem. Den præsenterer de begreber, der kan bruges i analysen af såvel enkelte scener som hele plotstrukturer.

Bogen er fuld af konkrete eksempler fra danske og internationale tv-serier. Den er tilrettelagt til undervisningen i mediefag på ungdomsuddannelserne, men kan bruges af alle, der interesserer sig for tv-analyse og -produktion og for de virkemidler, vi dagligt udsættes for i tv.

Per Helmer Hansen er lektor i mediefag ved Ørestad Gymnasium og underviser på faglige og pædagogiske kurser i gymnasiet samt forskellige lokaltv-stationer. Han er forfatter til en lang række populære undervisningsbøger og videoproducer på en række undervisnings- og dokumentarprogrammer.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788778877253
Forlag: Frydenlund 1. udg.
29. nov. 2012
Uddannelse: STX, HF Fag: Mediefag, Dansk Niveau: A-C
66 , 25 kr.
53 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms