IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
39 , 00 kr.
48 , 75 kr.
Ud i samfundet

Ud i samfundet

Samfundsvidenskabelige metoder og analyseformer i samfundsfag og almen studieforberedelse. I dag er det almindeligt at eleverne i Gymnasiet og HF skal udvikle projekter og gennemføre samfundsfaglige undersøgelser på egen hånd og uden større lærervejledning.

Denne metodebog er skrevet på baggrund af mange års pædagogisk arbejde med elevundersøgelser og 'ud-af-skolen-aktiviteter'. De mange analyseformer er skabt til at holde eleverne 'på sporet' med faglige problemstillinger og begreber. Analyseformerne er bygget op omkring hverdagsliv, virksomheder, institutioner, kvarter- og boligforhold, politiske holdninger, medieforhold, lokalsamfund og kulturforskelle. Her får eleverne begreber og ideer til, hvordan de kan gennemføre egne undersøgelser, der fastholder projekterne i en samfundsfaglig ramme.

Metodebogen indeholder desuden afsnit om videnskabsteoretiske og metodiske overvejelser, som eleverne har brug for i tværfaglige og studieforberedende aktiviteter.

Bogen er derfor også et bidrag til den kvalificering, som faget 'Almen studieforberedelse' skal give i samfundsvidenskab.

På Gymportalen er alle enkeltlicenser tidsubestemte, dvs. at denne licens følger eleven i hele elevens gymnasietid. Der gælder særlige licensforhold for flatratepakker.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788779703209
Forlag: Forlaget Columbus 1. udg.
23. nov. 2015
Uddannelse: STX, HHX, HTX, HF Fag: Samfundsfag Niveau: A-B Redaktør: Kjeld Mazanti Sørensen
48 , 75 kr.
39 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms