IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
31 , 00 kr.
38 , 75 kr.
Unge og identitet

Unge og identitet

Hvordan er man ung i en verden med både frihed, kontrol og hård konkurrence? Hvilke forventninger har unge til sig selv og deres omgivelser og hvad forventer omgivelserne af dem? Og hvordan finder identitetsdannelsen sted forskellige steder i verden?

Unge og identitet formidler teoretisk og empirisk ungdomslivets centrale aspekter i henholdsvis Danmark, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, USA, Spanien, Kina og Egypten. Der er både fokus på generelle krydsfelter som frihed og kontrol, tilpasning og afvigelse, men også specifikke problemstillinger i de enkelte lande. Bogens omdrejningspunkt er de tre arenaer familie, uddannelse og fritid, og den er skrevet af en række forfattere med særligt kendskab til det område, som de behandler. Unge og identitet dækker det nye læreplansmål på samfundsfag b-niveau om identitetsdannelse og socialisation i forskellige lande. Samtidig giver den fordelagtige vilkår for samarbejde mellem samfundsfag og studieretningernes sprogfag på alle niveauer.

Lande: Danmark (Kjeld Mazanti Sørensen), Storbritannien (Marianne Bartholdt Westergaard ), USA (Birgitte Prytz Clausen), Tyskland (Kirsten Krehan), Frankrig (Sylviane Schelde), Kina (Sidsel Rastrup Magnussen og Josefine Hjejle), Spanien (Kristina Pilmark), Egypten (Waleed Safi).

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
ISBN:
9788779702165
Forlag: Forlaget Columbus 2. udg.
01. jan. 2012
Uddannelse: STX, HHX, HTX, HF Fag: Samfundsfag Niveau: A - C-C
38 , 75 kr.
31 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms