IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
179 , 00 kr.
223 , 75 kr.
VAMPYR - Forløb i medier

VAMPYR - Forløb i medier

VAMPYR går i kødet på en af tidens mest populære genrer, der lever en skyggetilværelse på tværs af film og tv. Vampyrfilmen og -serien har udviklet sig over mange år siden dens fødsel i 1896, og er på mange måder grænseoverskridende.;

Bogen indledes med en introduktion til vampyrfilmen som type eller ’genre’, hvorpå den karakteriserer forskellige vampyrtyper og opstiller en konkret analysemodel. Bogen behandler også vampyrfilmens og -seriens tværmediale historie, og den går dybere ned i forskellige værker – fra klassiske vampyrfilm til moderne tv-serier og ukendte perler.

VAMPYR er velegnet til undervisning på forskellige niveauer, men henvender sig også til de filmseere, der gerne vil lære mere om vampyrgenren.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Vampyr er en fin gave til den mediefaglærer, der har lyst til at dykke ned i en type af genrefilm, der spænder bredt og er utrolig varieret.
  På lager
  ISBN:
  9788770667029
  Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
  09. feb. 2017
  120 sider
  Fag: Mediefag, Dansk Niveau: A-B Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
  223 , 75 kr.
  179 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Bogen er velillustreret og letlæselig. Hvert kapitel indeholder faktabokse, som uddyber og perspektiverer kapitlet, ligesom der altid sluttes af med et opsamlende overblik over de vigtigste pointer samt opgaver til brug i undervisningen. Som en hjælpende hånd til at forstå og analysere vampyrfilm er ’Vampyr’ således rigtig vellykket." Læs hele anmeldelsen her:  
   Feltgruppe
    "Vampyr er en fin gave til den mediefaglærer, der har lyst til at dykke ned i en type af genrefilm, der spænder bredt og er utrolig varieret. Den er godt researcheret, skrevet i et både letforståeligt og underholdende sprog, og så viser den meget overbevisende, hvor gavnlig og anvendelig shot-to-shotanalyse kan være, for de, der vil blive bedre til at lære filmsproget."
    Feltgruppe