IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
255 , 00 kr.
318 , 75 kr.
Verdenshistorie 2

Verdenshistorie 2

Fra moderne til nyeste tid
Verdenshistorie 2 dækker 5 forløb i verdenshistorien fra oplysningstid til globalisering version 2.0 – inklusive ikke tidligere oversatte kilder. Undervejs i fremstillingen er der indarbejdet opgaver til yderligere fordybelse, debat og perspektivering.

Hvert kapitel indledes med historien om en tidstypisk skikkelse – et prisme, som perioden kan ses gennem.

Verdenshistorie 2
• Oplysningstiden og de første demokratiers opståen
• Sammenhængen mellem imperialismen og industrialiseringen
• “Det korte 20. århundrede”
• Perioden fra 1989 til i dag
• Oversigtskapitel, der dækker både bind 1 og 2.

”Her har vi en af de bedste, mest solide og udfordrende verdenshistorier til gymnasiet, som i den grad vil være velegnet som grundbog gennem alle tre år.”
Gymnasieskolen

Læs mere >

< Læs mindre

  Flot verdenshistorisk oversigtsværk, der lever helt op til den høje kvalitet i Verdenshistorie Kort om bogen
  Ikke på lager
  ISBN:
  9788770665971
  Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
  08. jan. 2015
  232 sider
  Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Historie Niveau: A-C Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
  318 , 75 kr.
  255 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Samlet set er denne verdenshistories to bind det bedste, mest ambitiøse og grundigst gennemarbejdede bud på en verdenshistorie til gymnasiet på markedet lige nu. ”Her har vi en af de bedste, mest solide og udfordrende verdenshistorier til gymnasiet, som i den grad vil være velegnet som grundbog gennem alle tre år...”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    Samlet set er denne verdenshistories to bind det bedste, mest ambitiøse og grundigst gennemarbejdede bud på en verdenshistorie til gymnasiet på markedet lige nu ”Samlet set er denne verdenshistories to bind det bedste, mest ambitiøse og grundigst gennemarbejdede bud på en verdenshistorie til gymnasiet på markedet lige nu ...”
    Feltgruppe
     Flot verdenshistorisk oversigtsværk, der lever helt op til den høje kvalitet i Verdenshistorie Kort om bogen Glimrende verdenshistorisk oversigtsværk og grundbog for den historisk interesserede læser, og til studerende fra og med folkeskolens ældste klasser. Del af 2-bindsværk, hvor bind 2 tidsmæssigt favner fra 1750 til nutid. Beskrivelse Bind 2 dækker i 5 forløb verdenshistorien fra oplysningstid til globalisering. De to første forløb dækker samme tidsperiode, 1750-1850, med overskrifterne: "Oplysningstid, krig og revolutioner" og "Industrialisering og imperialisme". Næste forløb er fra 1917-1991 med overskriften "Ideologiernes kamp". Fjerde forløb hedder "Globalisering version 2.0" og dækker tiden efter 1989. Femte og afsluttende forløb rækker med titlen. "Verdenshistorien i store træk og lange linjer" helt tilbage til 12 000 f.v.t. frem til den økonomiske krise i 2008. Bogen bruger hele vejen igennem tidslinjer, og indeholder opgaver til hvert afsnit. Vurdering Flot verdenshistorisk oversigtsværk, der lever helt op til den høje kvalitet i Verdenshistorie. [Bind] 1. Pædagogisk velfungerende med brugen af nyttige tidslinjer og opsummerende opgaver. Som historisk interesseret får man kun i de bedste oversigtsværker netop det store overblik underbygget af al den underliggende viden, man orker. Andre bøger om samme emne Et andet og ældre oversigtsværk er Sven Skovmands Politikens verdenshistorie. Der findes fx også de store klassiske verdenshistoriske værker fx fra Politikens forlag.
     Feltgruppe