IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.lru.dk/
316 , 00 kr.
395 , 00 kr.
Viva la vida

Viva la vida

Viva la vida er et nyt begyndersystem med hurtig progression. Kompetenceområderne kommunikation, kultur og samfund tilgodeses.

Viva la vida består af denne bog, et lille grammatikhæfte og et website (www.lru.dk/vivalavida). Her findes øvelser til print, et emneorganiseret ordforråd samt lydoptagelser som gør det muligt at arbejde med intonation, rytme, tryk og udtale.

Der er tre hovedkapitler: España, Hispanos en Estados Unidos og México.
Teksterne består af uddrag af artikler, litterære tekster, sange, breve, interviews og blogs. Herigennem år eleverne indblik i kulturelle, politiske, historiske og aktuelle forhold. Der lægges op til beskrivelse, beretning, referat og dialog.

Ordforrådsindlæring står centralt i bogen. Eleverne møder jævnligt de samme ord og vendinger. Det øger deres mulighed for at tilegne sig et ordforråd inden for det nære og genkendelige. Desuden trænes speci fikt og alment ordforråd i alle kapitlerne ved opsamlingsøvelser.

Alle tekster er rigt gloseret og er af overskuelig længde. I alle kapitler findes samtale- og grammatikøvelser der anvender varierede læringsstrategier. De første tekster er korte hverdagsdialoger og præsentationstekster, der giver eleverne en følelse af at de hurtigt kan sige noget på spansk.

Målgruppen er 1. og 2.g

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788770666909
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
11. dec. 2017
248 sider
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Spansk Niveau: A - C-C Redaktør: Ulla Malmmose
395 , 00 kr.
316 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms