IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.lru.dk/
332 , 00 kr.
415 , 00 kr.
Viva la vida

Viva la vida

Viva la vida er et nyt begyndersystem med hurtig progression. Kompetenceområderne kommunikation, kultur og samfund tilgodeses.

I tilknytning til Viva la vida udgives et lille grammatikhæfte (Gramática de uso básica). På det gratis website findes øvelser til print, et emneorganiseret ordforråd samt lydoptagelser, som gør det muligt at arbejde med intonation, rytme, tryk og udtale: www.lru.dk/vivalavida

Der er tre hovedkapitler: España, Hispanos en Estados Unidos og México.
Teksterne består af uddrag af artikler, litterære tekster, sange, breve, interviews og blogs. Herigennem får eleverne indblik i kulturelle, politiske, historiske og aktuelle forhold. Der lægges op til beskrivelse, beretning, referat og dialog.

Ordforrådsindlæring står centralt i bogen. Eleverne møder jævnligt de samme ord og vendinger. Det øger deres mulighed for at tilegne sig et ordforråd inden for det nære og genkendelige. Desuden trænes specifikt og alment ordforråd i alle kapitlerne ved opsamlingsøvelser.

Alle tekster er rigt gloseret og er af overskuelig længde. I alle kapitler findes samtale- og grammatikøvelser, der anvender varierede læringsstrategier. De første tekster er korte hverdagsdialoger og præsentationstekster, der giver eleverne en følelse af, at de hurtigt kan sige noget på spansk.

Målgruppen er 1. og 2. g.

Rettelsesblad til 1. oplag: https://issuu.com/lr-undervisning/docs/fe_de_erratas_viva_la_vida?e=0

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788770666909
Forlag: LR Uddannelse 1. udg.
11. dec. 2017
248 sider
Uddannelse: STX, HF, HHX, HTX, EUX Fag: Spansk Niveau: A - C Redaktør: Ulla Malmmose
415 , 00 kr.
332 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms